Kom med och sjung i vår glada barnkör! Kör i Huddinge för barn mellan 4-10 år.

Om OSS

Jag som startat kören har gått i Björkhaga musikklasser i grundskolan. Därefter har jag sjungit i olika körer, senast Schlagerkören Stockholm, samt som solist på bröllop och dop. Senaste åren har det varit mycket baby- och barnsång med mina döttrar (6 och 8 år) och nu sjunger vi och spelar piano hemma. För övrigt så är jag utbildad socionom och arbetar som det, vilket jag gjort sedan 2001. Framförallt har jag arbetat med ungdomar på olika sätt. Förutom barnkören så har jag även uppdrag och har startat igång en tjejkör, för tjejer som är placerade i jourhem/familjehem. Flera av dem är ensamkommande ungdomar från olika länder.  Under vårterminen har jag även haft en 7-årig pianoelev som jag haft pianolektioner med ca. en gång per vecka..

Om första terminen med Barnkören Jippie:

Det har varit fantastiskt roligt att starta igång barnkören och se och höra barnen utvecklas både musikaliskt och på andra sätt! Målet för mig är att alla barn ska våga ta plats och uttrycka sig både med sin sångröst och med sin kropp, i rörelse och rytmik. Det viktigaste är också att vi hela tiden har roligt tillsammans!

Har Du sångglada barn som är nyfikna på att börja sjunga i kör så är du välkommen att maila anmälan via kontaktformuläret här på hemsidan. I höst kommer jag ha två eller tre åldersindelade körer, för de yngre och för de lite äldre barnen.

Om du har behov av solist till bröllop eller dop så är du också välkommen att höra av dig! Jag har sjungit både på bröllop och dop och kan lämna referenser. Om du har svårt med val av musik till just er speciella dag, så är jag gärna behjälplig och kan komma med förslag. Hör gärna av dig så lyssnar jag på vad ni har för önskemål och hur vi kan lägga upp det på bästa sätt.

Om ditt barn är intresserad av att börja spela piano kan jag även erbjuda pianoundervisning för nybörjare, i mån av tid och utrymme.

Vill tacka Birgitta Bäckström, som har lång erfarenhet av barnkör, för bra tips, inspiration och fantastiskt fina och roliga sånger! Kika gärna in på hennes hemsida: https://godiss.dinstudio.se/news_51.html Kan redan nu säga att till hösten blir det flera av Birgittas sånger på engelska, som vi kommer sjunga!

Följ oss gärna även på Facebook, Barnkör Huddinge.